Рецепт хрону з буряком

Автор: Vegetarians.kiev.ua Дата: 16 - січня - 2012 Рубрика: Різне

Хрін, одне з найбільш цілющих рослин на планеті. Серед корисних властивостей багато довідники вказують анти-ракові, імуномодулюючі, омолоджувальні, що підвищують життєві сили, в тому числі і сексуальне бажання. Приправи, соуси і закуски з хріном популярні в російській кухні. Одна з таких приправ — хрін з буряком, дуже смачне і корисне доповнення до різних страв з м'яса або риби. Якщо ви любите більш гостру їжу, беріть хрону більше вказаної кількості.

Інгредієнти для хрону з буряком

Хрін: 500 гр.

Варений буряк: 1 кг.

Виноградний оцет 6%: 150 мл.

Сіль.

Інгредієнти для приправи з хріном і буряком

Рецепт приготування хрону з буряком

Хрін очистіть, подрібніть в комбайні або пропустіть через м'ясорубку. Також вступите і з буряком.

З'єднайте хрін і буряк, додайте оцет, посоліть до смаку, розмішайте.

Розкладіть в скляні банки і зберігайте в холодильнику, використовуючи по мірі потреби. Подають цю приправу в холодному вигляді до м'яса, риби, сала, відварного і печеної картоплі.

Хрін з буряком

кабачкова ікра рецепт, яблучний пиріг, пиріг з яблуками,

З повагою, автор Кулінарного блогу
Зміст блогу

Попередні рецепти рубрики

Залишити відгук

Ви повинні ввійти щоб залишити коментар.